Εταιρικό Προφίλ

Το Phila Τravel ιδρύθηκε το 1987 και η πρώτη του εξειδίκευση ήταν να προσφέρει συμφέρουσες και ανωτέρας ποιότητας καταλύματα διακοπών, εισιτήρια εσωτερικού και εξωτερικού, βίζες και διαβατήρια.
Σήμερα το Phila Travel, είναι μια Τουριστική και Ταξιδιωτική Εταιρεία που προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που έχουν σχέση με τα ταξίδια και την διαμονή τόσο στην Ελλάδα, όσο και πέρα απ’ αυτήν.
Το Phila Travel είναι μία μοντέρνα, εύκαμπτη και δυναμική Εταιρεία, έτοιμη να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οποιοδήποτε απαιτητικό ταξιδιώτη – τουρίστα, όπως και επαγγελματίες ειδικευμένους ταξιδιώτες.
Το Phila Travel φροντίζει και προνοεί για τις πιο άνετες υπηρεσίες διαμονής, προορισμένες για να εξυπηρετούν τα απαιτητικά δεδομένα και να διακρίνει τις ανάγκες του κάθε ανεξάρτητου ταξιδιώτη, που ενδιαφέρεται και περιμένεί μόνο το καλύτερο. Το πιο πολυτελές, το πιο κομψό… Υπέροχες τοποθεσίες, υπηρεσίες ελεύθερου χρόνου, προσωπικές υπηρεσίες… για όλα τα γούστα. Μεγάλη προσοχή στις ατομικές ανάγκες.

Το Γραφείο μας εδρεύει στην Νέα Φιλαδέλφεια και εξυπηρετεί πελάτες εντός και εκτός αττικής. Αλλά και πελάτες εξωτερικού. Έχουμε επιλέξει την δια ζώσης εξυπηρέτηση ώστε να γίνεται πιο άμεσα και πιο σωστά η εξυπηρέτηση του καθενός. Προφανώς , εξυπηρετούμε μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αν χρειάζεται. Έχουμε τη δυνατότητα να δεχθούμε πληρωμές σε όλες τις μεγάλες ελληνικές τράπεζες και σύντομα θα έχουμε διαθέσιμη και την ηλεκτρονική πληρωμή για την διευκόλυνση σας.

Τέλος , εκτός από ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για ιδιώτες αλλά και για εταιρείες , προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές σε ξενοδοχεία κυρίως στο εξωτερικό. Είδατε κάποιο ξενοδοχείο και σας άρεσε? Αρκεί να μας στείλετε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, να μας στείλετε ένα mail ή να μας τηλεφωνήσετε για να μάθετε τις διαθέσιμες τιμές για τα ξενοδοχεία που σας αρέσουν . Ακόμα διαθέτουμε πακέτα εκδρομών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με επιλεγμένους συνεργάτες μας ξεχωριστό για κάθε προορισμό με βάση την εμπειρία μας.

  •  Στα ξενοδοχεία υπάρχει η δυνατότητα κράτησης και χωρίς κόστος για έως και μερικές μέρες πριν την αναχώρηση σας για το ξενοδοχείο.
  • Στα Αεροπορικά συνήθως γίνονται κρατήσεις για 24 ώρες , ανάλογα την αεροπορική εταιρεία.
  • Στα Ακτοπλοϊκά γίνονται κρατήσεις των οποίων η προθεσμία ποικίλη ανάλογα την ημερομηνία αναχώρησης και την εταιρεία.
  • Στις οργανωμένες εκδρομές , γίνονται κρατήσεις μόνο με προκαταβολή.

Φόρμα Επικοινωνίας

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.